Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları ile kabul gören, kurum kültürü ile başarıların gelenekselleştiği tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Millî ve manevî değerlerimizi özümsemiş, özgüveni yüksek, ilkeli, sorumluluk sahibi, başarılı bireyler yetiştiren, velilerin ihtiyaç duyduğunda ulaşabildiği, öğrenci merkezli ve kalite odaklı olarak kendini sürekli yenileyen bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:20 (kurs ile 17:00)
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza, Mesudiye ve Uludere köylerinden, öğrencilere yönelik servis ve yemek hizmeti vardır. Öğretmenler için servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol takımları, Spor Demek Sağlık Demek etkinliği
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Fuarı-Bilim Söyleşisi
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz, Beslenme Dostu, Beyaz Bayrak

WEB - https://ka.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ŞEHİT SELİM GEDİK CAD. NO 36 KARAPÜRÇEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karapürçek ilçesi merkez okuludur. Okulumuz 1. Bölge 6. Alandadır. Yıllık hizmet puanı 18´dir. Zorunlu hizmet süresi 5 yıldır. 160 civarında öğrencimiz bulunmaktadır. İleride öğretmenlerin norm fazlası olma durumu yoktur. Adapazarı´na ve Erenler´e 40 dakikada bir otobüs bulunmaktadır. Yolculuk süresi 40 dakikadır. İlçemizde doğal gaz mevcuttur. Karapürçek ilçesinin nüfusu yaklaşık 13.000´dir ve bir öğretmenin ihtiyacını karşılayabileceği fırsatlar mevcuttur. İlçemiz Akyazı´ya yakındır.

Adres - CUMHURİYET MAH. ŞEHİT SELİM GEDİK CAD. NO 36 KARAPÜRÇEK / SAKARYA

Ulaşım - İl merkezine 40 dakikada bir otobüs bulunmaktadır. Yolculuk süresi 40 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık - İlçe merkezine 500 metre. İl merkezine 24 km.